Separátor nečistot s magnetem 1", 43567

Kód: 48517
Neohodnoceno
Značka: Thermona
2 688 Kč / ks 2 221,49 Kč bez DPH
Odesíláme do 3-5 dnů
Možnosti doručení

Separátor nečistot s magnetem odlučuje nečistoty tvořené převážně pískem a částečkami rzi, které obíhají v systémech s uzavřenými okruhy, s velmi malými tlakovými ztrátami.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Separátor nečistot odlučuje nečistoty tvořené převážně pískem a částečkami rzi, které obíhají v systémech s uzavřenými okruhy, s velmi malými tlakovými ztrátami. Nečistoty se shromažďují ve velké odkalovací komoře, která vyžaduje malou frekvenci čištění a z níž je možno je odstranit i za provozu systému. Zařízení je k dispozici ve dvou velikostech přípojení 3/4" a 1".

  

Separátor nečistot je také vybaven odnímatelným magnetickým prstencem pro separaci železitých nečistot. Separátor je vyroben z odolného kompozitního materiálu, je mimořádně všestranný, protože jej lze namontovat jak na vodorovné, tak i na svislé potrubí.

 

Nečistoty se shromažďují ve velké odkalovací komoře, která vyžaduje malou frekvenci čištění a z níž je možno je odstranit i za provozu systému. Separátor nečistot je vybaven odnímatelným magnetickým prstencem pro separaci železitých nečistot a vyroben z odolného kompozitního materiálu. Zařízení je mimořádně všestranné, protože jej lze namontovat jak na vodorovné, tak i na svislé potrubí.

  • Odkalovač s magnetickým kroužkem
  • Tělo z odolného kompozitového materiálu
  • Vnitřní připojovací závity
  • Nastavitelné napojení jak na vodorovné, tak svislé potrubí
  • Vybaven vypouštěcím kohoutem s hadičníkem
  • Úprava topné vody

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Magnetické separátory
Záruka: 24
Hmotnost: 1 kg
Výrobce: Thermona

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: