Hanscraft Finská sauna LUONTO 2 130121

Kód: 12430
Neohodnoceno
Značka: Hanscraft
30 952 Kč / ks 25 580,17 Kč bez DPH
Odesíláme do 3-5 dnů
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Luonto 2- finská sauna pro dvě osoby

Elegantní domácí tradiční finská sauna Luonto 2 je navržena pro dvě osoby a vyrobena z kanadského smrku. Tato sauna se hodí do interiéru rodinného domu i bytu.

Doporučujeme saunu vybavit kvalitními kamny s možností nastavení času zapnutí. Kamna tak můžete zapnout hned nebo nastavit odložené zapnutí dle Vašeho přání. Předehřátí sauny trvá cca 20 minut. Ve finské sauně lze dosáhnout teploty až 90°C. Během saunování si můžete regulovat vlhkost vzduchu v sauně poléváním lávových kamenů vodou. Přidáním aroma do vody si lze rozšířit saunování o nový rozměr - aromaterapii.

Saunování v tradiční finské sauně má blahodárné účinky a prokazatelné pozitivní vlivy na zdraví člověka. Během saunování se z těla odplavují nežádoucí škodlivé látky, saunováním lze léčit problémy s dýchacími cestami, kožní onemocnění apod. Saunování přináší očistu a relaxaci, osvěžuje tělo i mysl a napomáhá k tělesné i psychické rovnováze.

Saunovou kabinu snadno smontujete a nainstalujete.

Kamna a další příslušenství nejsou součástí sauny, je nutno dokoupit zvlášť. Doporučujeme dokoupit kamna o síle 2,3-3,5 kW. Například SAWO mini 3,6 kW.



ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE FINSKÉ SAUNY LUONTO 2
- Kapacita 2 osoby
- Interiér i exteriér z kanadského smrku
- Hmotnost 150 kg
- Rozměry:
   výška 190 cm, šířka: 130 cm, hloubka: 110 cm
   tloušťka stěny 4cm

Součástí sauny je zdarma ohrádka na kamna, která ale svým rozměrem nemusí pasovat na dodaný rozměr kamen. Každý výrobce má jiné rozměry a ovládání. V případě, že ohrádka na kamna nepasuje, nejedná se o reklamaci.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Finské sauny
Záruka: 24
Výrobce: Hanscraft
EAN: 8592930005085

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: