Grundfos SCALA1 3-45A kompaktní samonasávací domácí vodárna, 99530405

Kód: 40691
Neohodnoceno
Značka: Grundfos
11 605 Kč / ks 9 590,91 Kč bez DPH
Odesíláme do 3-5 dnů
Možnosti doručení

Scala1 je moderní domácí vodárna zajišťující konstantní tlak vody ve všech odběrových místech.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Scala1 je moderní domácí vodárna zajišťující konstantní tlak vody ve všech odběrových místech. Kompaktní samonasávací domácí vodárna s integrovanou řídicí jednotkou pro automatický provoz, tlakovou nádobu a vestavěnou zpětnou klapkou. 

Proč se rozhodnout pro SCALA1?

SCALA 1 je kompaktní vodárna - tedy vše v jednom. Čerpadlo je vybaveno integrovanou řídící jednotkou a vyrovnávací tlakovou nádobou. Při poklesu tlaku v odběrovém potrubí čerpadlo zapne a dodává konstantí průtok a tlak do rozvodů vody v domě. Při uzavření kohoutku SCALA1 pozná zastavení průtoku a vypne čerpání. Díky vyrovnávací integrované nádrži zajišťuje konstantní tlak. 

Chytré funkce

Díky vestavěnému bezdrátovému rozhraní Bluetooth lze zařízení přímo propojit s mobilním telefonem a mít přístup k pokročilým nastavením čerpadla. Například pro systémy domácích závlah může být užitečná funkce programovatelného časovače.

PERFEKTNÍ TLAK VODY U VŠECH KOHOUTKŮ

Se zařízením SCALA1 získáte konstantní tlak vody ve všech vodovodních kohoutkách, bez ohledu na to, z kolika z nich právě teče voda.

SPOLEHLIVÝ PROVOZ A DLOUHÁ ŽIVOTNOST

SCALA1 poskytuje bezproblémový provoz a byla důkladně testována v různorodých podmínkách. Nabídne tak maximální spolehlivost v široké škále aplikací.

MALÉ ROZMĚRY A JEDNODUCHÉ OVLÁDÁNÍ SCALA1

Vám v domácnosti nezabere zbytečný prostor. Jedná se o jednu z nejmenších domácích vodáren na trhu a snadno se vejde do kuchyňské skříňky. Váží pouhých 10 kg a také se velmi snadno ovládá.

NÍZKÁ HLUČNOST

Běžné domácí vodárny bývají velmi hlučné a poměrně často se instalují do kuchyně, kde trávíte spoustu času. SCALA1 se vyznačuje extrémně nízkou hlučností – je tichá jako moderní myčka nádobí 47 dB(A) při běžném použití.

Aplikace

  • Ideální volba pro obytné budovy s až 3 podlažími a až 8 kohoutky.
  • Posílení tlaku z vodovodního řadu: Tlak vody je posilován vodou z městského vodovodního řadu.
  • Posílení tlaku z nádrží: Tlak vody je posilován vodou ze střešních nádrží, z přerušovacích nádrží a pozemních nádrží, včetně nádrží na dešťovou vodu.
  • Posílení tlaku ze studní: Čerpá vodu z hloubky až 8 metrů.
  • Vhodné pro vnitřní i venkovní instalaci: voděodolné. Třída krytí IP4D odpovídá IP44.

Záruka kvality

Odolné a robustní provedení domácí vodárny zaručuje dlouhý a bezúdržbový provoz. Díky tomu poskytujeme záruku 5 let.

Hygienický atest

Domácí vodárna SCALA 1 je certifikována pro použití s pitnou vodou pro absolutní nezávadnost vody, kterou pijete.

Ochrana proti suchoběhu

Inteligentní řídící jednotka nejen úsporně řídí dodávku vody, ale také chrání čerpadlo před zadřením při nedostatku vody.

Výkonová křivka

Jaký je rozdíl mezi čerpadly Grundfos SCALA?

Scala1 je moderní domácí vodárna zajišťující konstantní tlak vody ve všech odběrových místech. Kdykoli je otevřena vodovodní baterie a spustí se přívod vody, tlakový snímač zaznamená pokles tlaku z důvodu úbytku vody ze systému a spustí čepadlo. Čerpadlo je tak spouštěno kdykoli poklesne tlak, aby jej dorovnalo.

Scala2 je kompaktní domácí vodárna pro udržování konstantního tlaku ve všech odběrných místech vybavená frekvenčním měničem. Měnič reguluje otáčky čerpadla z důvodů měnícího se tlaku na výstupu. Vodárna tak neustále snímá tlak na výstupu a pokud poklesne, měnič zvýší otáčky čerpadla a tím jeho výkon. Tlak je opět dorovnán. Jedná se o šetrnější způsob ovládání čerpadla prodlužující jeho životnost, kdy měnič vyhodnotí na kolik otáček je třeba čerpadlo spustit.

 

Dopravní výška čerpadla 40 m
Frekvenční měnič Ne
Napájení čerpadla 230 VAC
Objem tlakové nádoby Integrovaná
Průtok čerpadla 5 m3/h
Sací výška 8 m
Hmotnost 10.00 kg

Doplňkové parametry

Kategorie: Zásobování vodou
Záruka: 24
Výrobce: Grundfos
EAN: 5713830591598

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: