CLAGE CDX11-U elektronicky řízený průtokový ohřívač vody, 11 kW, 2400-26613

Kód: 40816
Neohodnoceno
Značka: Clage
7 910 Kč / ks 6 537,19 Kč bez DPH
Odesíláme do 3-5 dnů
Možnosti doručení

Elektronicky řízený průtokový ohřívač vody (univerzální montáž) v kompaktním provedení bez ovládacích prvků, automatická regulace příkonu podle hodnoty průtoku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přestože tento typ kompaktního průtokového ohřívače nemá ovládání na čelním panelu, tak za příznivou cenu nabízí stejné elektronické řízení výkonu jako dražší modely. I zde je spolehlivá elektronika, která reguluje spotřebu energie podle nastavené výstupní teploty, okamžitého průtoku a teploty vstupní vody a systém TWIN TEMPERATURE Control TTC®, který zaručuje přesnou a stabilní teplotu. V tomto případě si uživatel nastaví požadovanou teplotu na baterii přidáním studené vody. Tento typ přístroje je ideální pro odběrná místa, kde provozovatel vyžaduje, aby uživatelé nezasahovali do nastavení přístroje, např. sociální zařízení ve školách apod.

  • Elektronicky řízený průtokový ohřívač vody (univerzální montáž) v kompaktním provedení bez ovládacích prvků, automatická regulace příkonu podle hodnoty průtoku.
  • Výrobní nastavení maximální teploty je 50 °C, regulaci teploty lze provádět obvykle přidáním studené vody ve směšovací baterii.
  • Maximální teplotu je možné nastavit potenciometrem uvnitř ohřívače.
  • Snadná instalace, malé rozměry a vnější vodovodní přípojky ?". Součástí je spojovací sada (T-kus a ohebná tlaková hadice) k napojení na jeden rohový ventil.
  • Tlaková i beztlaková instalace.
  • Součástí ohřívače je přívodní kabel o délce cca 70 cm pro elektrické připojení 400V.
  • Rozměry (výška × šířka × hloubka): 29,4 × 17,7 × 10,8 cm

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Průtokové ohřívače
Záruka: 24
Výkon: 11000 W
Hmotnost: 2 kg
Výrobce: CLAGE
EAN: 4010436266136

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: